Slut med kolde fødder

Få hotelstemning i soveværelset

Det er populært med tykke tæpper i soveværelset. Foto: Garant

Det er populært med tykke tæpper i soveværelset. Foto: Garant

Væg til væg-gulvtæpper er atter blevet populære i boligen. Men ét rum overtrumfer dem alle i popularitet, lyder det fra Garant Hjørring

- Soveværelset, hvor det er allermest skønt at lade sine bare fødder omslutte af et blødt, varmt gulvtæppe.

De bedste hoteller i verden har det. Og efterhånden har flere og flere danskere det også - gulvtæppe i soveværelset. Det er nemlig lig med luksus at lade sine fødder omfavne af lækkert, blødt luv, når du stikker dem ud af dynen om morgenen eller siger farvel til en lang dag om aftenen. Et tykt tæppe er lig med luksus, velvære og tryghed - og den følelse ønsker vi især i soveværelset:

- De seneste 5-7 år har væg til væg-tæpper ikke haft høj prioritet i opholdsrum. Men det seneste år har vi set en ret markant tendens, hvor gulvtæpperne især i soveværelset næsten ikke kan blive tykke nok, forklarer produktchef Carsten Mehl fra Garant.

Trenden er mest udbredt i storbyerne, men også i de mindre byer stiler kunderne mod hylderne med de vamsede tæpper med tykt luv, når de kommer ind i Garant. Og målgruppen er bred:

- Vi sælger tæpper beregnet til soveværelset til både den unge single og det ældre ægtepar, bosat i eget hus som lejelejlighed. I sidstnævnte er det måske bare et stort tæppe frem for et væg til væg-tæppe, kunden går efter, så det kan flytte med til næste bolig. Men målet er det samme: at forkæle sanserne og skabe en eksklusiv stemning, lyder det fra Garant Hjørring, som netop har lanceret en række nyheder for at imødekomme den øgede efterspørgsel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.