Slut med opturen: Laudrup taber point

Michael Laudrup tabte for første gang point som Swansea-manager med 2-2 hjemme mod Sunderland.

Slut med opturen: Laudrup taber point

Det måtte jo ende på et tidspunkt.

Efter en sæsonåbning med lutter sejre tabte Michael Laudrup lørdag for første gang point som Swansea-manager, da det walisiske hold på hjemmebane spillede 2-2 mod Sunderland i den engelske Premier League.

Positivt for Laudrup er dog, at Swansea fik point, selvom holdet to gange var bagud og spillede de sidste 20 minutter med kun 10 spillere, efter at den spanske forsvarsspiller Chico så rødt for en grov tackling mod Louis Saha.

Resultatet kommer efter to sejre i Premier League og en sejr i Liga Cuppen for Laudrups mandskab, som i den grad selv var skyld i pointtabet mod Sunderland.

En forsvarsbrøler og dårligt markeringsspil var nemlig skyld i, at Sunderland kunne gå til pause foran 2-1.

Begge Sunderland-mål blev scoret af den nyankomne angriber Steven Fletcher, der ikke ville spille for den tidligere FC København-træner Ståle Solbakken i Wolverhampton i den næstbedste engelske række.

Svært var det ikke for Fletcher. Kort før pausen sjuskede Swansea-venstrebacken Ashley Williams gevaldigt med en tilbagelægning til sin målmand Michel Vorm.

Bolden kom dog aldrig hen til keeperen, men blev uden problemer opsnappet af Fletcher, som let scorede til 1-0.

2-1-målet var heller ikke det sværeste at putte ind, for Swanseas forsvarsspillere sov ved et frispark, som Fletcher fik dirigeret i mål.

Imellem de to scoringer havde Swansea kortvarigt vist noget af det flotte spil, som har kendetegnet Laudrups tropper i de første to ligakampe.

Nathan Dyer chippede flot bolden forbi Sunderland-forsvaret, og det takkede Wayne Routledge for ved at hamre bolden i mål til 1-1.

Problemet for Swansea var, at holdet viste alt for lidt af den slags. Men så er det godt, at Laudrup op til sæsonen fik hentet den spanske offensivspiller Michu til britisk fodbold.

Michu er ikke til at stoppe i øjeblikket, og spanieren udlignede til 2-2 på et hovedstød, der nu bringer ham op på fire sæsonmål.

Fem minutter efter var glæde blevet til ærgrelse, da Chico fik direkte rødt, og det ene point er alt i alt godkendt for Laudrups hold, der altså har syv point for tre kampe.

Den tidligere Chelsea-manager André Villas-Boas er fortsat uden sejr som Tottenham-boss, da det hjemme på White Hart Lane kun blev til 1-1 hjemme mod Norwich. Gæsterne udlignede fem minutter før tid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.