Småaktionærer strømmer til Forening Amagerinvestor

På blot en uge har 1350 meldt sig ind i forening, der vil have erstatning efter Amagerbankens krak.

Småaktionærer strømmer til Forening Amagerinvestor

Investorer, der mistede penge i forbindelse med Amagerbankens krak, står nu i kø for at få deres penge retur.

Foreningen Amagerinvestor har på en uge fået 1350 nye medlemmer, oplyser Niels Mengel, formand for foreningen.

- Der er rigtig mange, som gerne vil give et lille bidrag til, at vi kan få vendt nogle af de sten, hvor vi vurderer, at der kan være mulighed for erstatning, siger Niels Mengel om den store tilstrømning.

På forhånd havde 5500 investorer registreret sig hos Dansk Aktionærforening. Og med den massive opbakning vil Foreningen Amagerinvestor nu sammen med jurister finde de angrebspunkter, som man vil koncentrere sig om i det videre forløb.

- Der har været meget spekulation om, hvordan vi vil angribe sagen, og hvem der skal betale. Det har vi bevidst ikke villet udtale os om endnu, siger Niels Mengel og fortsætter:

- Vi mener, at der er flere parter, som kunne og burde have afværget eller minimeret de tab, der ramte bankens investorer og indskydere. Men vi skal have skåret sagen skarpt til, før vi vil melde ud, siger han.

I næste uge begynder arbejdet med at skære sagen til - og i løbet af en måned forventer Niels Mengel, at foreningen kan fortælle mere om selve sagen.

- Over de seneste dage har vi dog mærket meget tydeligt, at folk har et enormt behov for, at nogen bliver stillet til ansvar for denne skandale, siger foreningens formand.

Det koster mellem 100 til 450 kroner for privatpersoner at melde sig ind. Pengene går til at forberede en eller flere erstatningssager, til juridisk bistand, til ansøgning om fri proces og til at dække allerede afholdte omkostninger.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.