Smækker sangerinde lægger alkohol på hylden

Engang kunne hun spise junkfood og stadig flashe en misundelsesværdig figur på scenen. De dage er ovre, må Katy Perry sande.

Når Katy Perry optræder på scenen, er det ikke usædvanligt, at hun viser mere hud end tøj. Det kræver en toptunet krop, og den slags kommer man som bekendt ikke sovende til.

Den 29-årige sangerinde har derfor besluttet at sætte en prop i alt, der indeholder promiller, skriver Female First.

- Jeg er nødt til at være meget fokuseret lige nu. Jeg har skåret al alkohol og fedtholdig mad ud af min kost. Når jeg kommer hjem, spiser jeg hovedsalig vegetarisk med en smule protein, for eksempel noget grillet kylling, fortalte hun, da hun forleden gæstede det australske tv-show "Sunrise".

Den 14. maj lyder startskuddet til Perrys store verdensturné, hvor hun blandt andet lægger vejen forbi England, Australien og USA. Og som forberedelse til denne begivenhed, har hun altså valgt, at give sin livsstil et grundigt eftersyn, så hun er sikker på at kunne klare strabadserne. 

- Jeg bliver snart 30 år. Min krop kommer sig ikke længere så hurtigt, så jeg kan ikke gå rundt og spise McDonald's, som jeg plejer, fortæller hun ifølge Female First. 

Katy Perry er lige nu i Australien for at promovere sit seneste album "Prism".

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.