Smag Jonnas pandekager i juleudgaver

Jonna Søgaard er i pandekage humør resten af året. Op til jul med julesærudgave af en af hendes pandekager. Første dag er til Vorupørmessen den 19.20. november. Foto: Ole Iversen
14. november 2016 10:26

Af Ole Iversen.

Jonna Søgaard i Pandekagehjørnet i Vorupør havde egentlig lukket for sæsonen. Men nu kan hendes kunder året ud, igen nyde hendes måltids og dessert pandekager, blandt andet i særlige juleudgaver.

Jeg åbner første gang i weekenden 19.-20. november, når der er julemesse i Vorupør. Så fortsætter jeg resten af året med åbent hver weekend, - mellem jul og nytår fra 25. december til 30., fortæller pandekage specialisten fra landingspladsen ved Vorupør.

Jeg har kreeret nogle særlige juleudgaver af mine pandekager, fortæller hun. Hvad med en ande-udgave med rødkål og indlagt overraskelse. Vi skal jo jule lidt. Men derudover kan man selvfølgelig også få mine almindelige pandekager. Ikke mindst de populære dessertudgaver med is, sirup, Nutella.

Mine madpandekager er et fuldt måltid, fyldt med det sunde og det smagfulde. Og er man ikke til pandekager, og det måske er lidt koldt i vejret, så har jeg suppegryderne i kog med flere slags lækre supper. Gløgg skal der til og cafeen har åbent med cacao og Latte.

Jonna Søgaard opfordrer kunderne til at bestille bord inden man kommer til jule åbent i Pandekagehjørnet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...