Smag på hele verden i Hobro

Rezan Ali på 25 år har åbnet en ny, eksotisk butik

Zarah Grothe
Alt i specialiteter fra udlandet. Sådan lyder sloganet til Hobro Minibazar, som 25-årige Rezan Ali står bag. Foto: Michael Bygballe
Hobro 1. oktober 2015 08:11

HOBRO: Gågaden i Hobro har fået et eksotisk indslag.

I dag åbner den såkaldte Hobro Minibazar i Adelgade 43, og det er ikke helt almindelige, danske varer, man her finder på hylderne og i den store glasmontre for enden af lokalet. Den 25-årige ejer, Rezan Ali, som mange måske kender som ophavsmand til Asian Market længere oppe ad gaden, slår sig nemlig op på sloganet: Alt i specialiteter fra udlandet.

- Det er her, vi skiller os ud. Kunderne finder alt det, de ikke har haft held til at finde andre steder, lover Rezan Ali og tilføjer:

- Har vi ikke det, de leder efter, så skal de bare sige til. Så skaffer vi det.

Dagen før åbningsdagen var der halvtomt i huset, der de senere år både har huset en herretøjsforretning og en grønthandler.

Fra torsdag klokken 9, når Hobro Minibazar byder velkommen, vil man kunne købe alle afskygninger af linser, arabiske brød, søde mandariner, fetasalat med krydderier og forskellige drikkevarer.

- For nogle vil det være ukendte varer, men jeg skal nok stå klar med hjælp og et stort smil. Service betyder alt for mig, siger ejeren, der sammen med sin mor og et par søskende kom til Danmark fra Syrien i 2009.

Butikken vil hver dag have åbent til klokken 21. Rezan Ali får hjælp af et par ansatte.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...