Smal men vigtig sejr til FfI’s herrer

Holdet hænger på i toppen af 2. division efter sejr i Tvis

Kristian Hundborg stod igen en god kamp i FfI-målet.Foto: Kim Dahl Hansen

Kristian Hundborg stod igen en god kamp i FfI-målet.Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:FfI’s håndboldherrer hænger på i toppen af 2. division efter en smal men fortjent sejr på 25-24 på udebane over ligareserverne fra Team Tvis-Holstebro efter en pauseføring på 14-12 til frederikshavnerne.

Holdene lå side om side inden kampen, så der var tale om endnu en såkaldt 4-points kamp for FfI’s vedkommende.
Frederikshavnerne startede godt med solidt og effektivt forsvarsspil kombineret med et klogt angrebsspil og en god tålmodighed. Derfor stod der efter 10 minutters spil 4-1 til FfI, og den føring formåede man at holde til pausen til en føring på 14-12.
Udover solidt forsvarsspil lykkedes kontrafasen også utallige gange enten med skud fra distancen eller indspil til stregen og udspil til fløjen.
I pausen var der tilfredshed med de første 30 minutter i FfI-lejren, men man var dog også enige om, at de unge Tvis-spillere med stor sandsynlighed ville komme voldsomt ud til de sidste 30 minutter.

Hjemmeholdet i teten

Hjemmeholdet kom også bedst fra start i anden halvleg, og Tvis bragte sig endda foran.

FfI fik dog stabiliseret sit forsvar, og et par udskiftninger gav lidt bedre flow i angrebet, men med 10 minutter igen var hjemmeholdet dog foran med 22-19.
På trods af to udvisninger til FfI inden for de sidste ti minutter, lykkedes det alligevel at hive en 25-24 sejr med hjem til Frederikshavn.

Giver selvtillid

- To points i en meget svær udebanekamp giver god selvtillid, og jeg er meget tilfreds med spillernes indstilling, hvor alle folk byder sig til, siger FfI-træner Thomas Rømer.

- Martin Pedersen og Rasmus Mølgaard spiller en rigtig god angrebskamp og står bag afgørende scoringer til sidst. Forsvaret og keeperne står stadig solidt, og kontrafasen bliver bare bedre og bedre.
- Nu er vi klar til på lørdag at møde rækkens absolutte tophold fra Randers HH på hjemmebane, og vi tror på chancen for point, slutter FfI-træneren.
Målscorere for FfI var Martin Pedersen 7, Rasmus Mølgaard 6, Anders Risdal 5 (2), Peter Zeuner 2, Nicklas Kristensen, 2, Pascar Paramasivam 1, Anders Nielsen 1 og Carsten Jensen 1 (1).
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk