Smal VH-trup vandt vigtigt bundopgør

Trods sygdom blev Christina Hansen topscorer med ni mål i Vendsyssel Håndbolds vigtige sejr på 29-25 ude over BK Ydun

Christina Hansen blev topscorer for VH med ni mål.Arkivfoto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Christina Hansen blev topscorer for VH med ni mål.Arkivfoto: Kurt Bering Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:Selv om Vendsyssel Håndbold på grund af sygdom og skader måtte sende en ultratynd trup til den vigtige udekamp i kvindernes 1. division i håndbold mod BK Ydun, lykkedes det for mandskabet fra Frederikshavn at hive en sejr på 29-25 med hjem, efter en føring på 14-13 ved pausen til hjemmeholdet.

- Vi haltede bagefter igennem hele første halvleg, og det var ikke mindst BK Yduns 3-2-1 forsvar, der drillede os, siger VH’s direktør Jan Hansen.

Han følte også, at hans mandskab havde marginalerne imod sig i de første 30 minutter, men efter pausen fik VH et overtag og kom i front med et par mål.

- BK Ydun dækkede dog fortsat godt op i forsvaret, men vi fik alligevel held til at komme foran, ikke mindst fordi vores 18-årige keeper, Line Hedegaard, tog rigtig godt fra, siger Jan Hansen.

- Endelig var der trods den smalle trup flere spillere, der bød ind med noget i forhold til den forrige kamp mod Ajax, og vi kunne tage hjem med en fortjent sejr, der sender os over nedrykningsstregen, hvilket er meget vigtigt frem mod julepausen.

Topscorer trods sygdom

Hos VH blev stregspiller Christina Hansen topscorer med ni mål.

- Hun rejste sig fra sengen og tog med til København, så det var imponerende, siger Jan Hansen, der også i julepausen vil lede efter forstærkninger til sin trup.

- Vi vil meget gerne have yderligere en keeper samt et par markspillere, og nu har vi især rettet søgelyset mod udenlandske spillere, slutter VH-direktøren, der håber i januar at kunne præsentere et par forstærkninger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.