Morsø

Smart Lift får DI’s initiativpris

Kraftig vækst, innovative produkter og dygtige medarbejdere er grunden til, at Smart Lift A/S i dag modtager DI Thy/Mors’ Initiativpris

Smart-Lifts produkt anvendes blandt andet til montage af vinduer. Privat foto

Smart-Lifts produkt anvendes blandt andet til montage af vinduer. Privat foto

NYKØBING:Smart Lift A/S’s innovative vakuumlifte kan løfte og montere, uden at en medarbejder behøver at bruge kræfter. Med liftene har virksomheden ramt et stort behov i markedet og dermed opnået en kraftig vækst. Derfor modtager Nykøbing-firmaet i dag DI Thy/Mors’ Initiativpris 2018.

- Smart Lift løfter hele niveauet på byggepladserne. Liftene er med til at øge effektiviteten, fordi én mand pludselig kan lave tre mands arbejde uden selv at skulle løfte. Dét er ægte innovation, og det fortjener at blive hyldet, siger formand for DI Thy/Mors Tage Odgaard Nielsen, der i dag overrækker initiativprisen til Smart Lift A/S.

Med cirka 50 medarbejdere er virksomhedens antal af ansatte i seneste år steget med over 50 procent, og Smart Lift A/S er nu leveringsdygtig i 15 intelligente lifte, som kan tilpasses forskellige opgavetyper. Direktør Nicolai Tange Jørgensen er ikke i tvivl om, hvad der har drevet udviklingen:

- Det er dygtige og loyale medarbejdere, der er nøglen. Vi har fantastiske sælgere, produktudviklere og folk i produktionen, som konstant øger kvaliteten i vores produkt, siger direktøren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.