Smukke kjoler til gallafest

Smukke piger i festkjoler og elegante drenge i habit og smoking til gallafest på Fjerritslev Gymnasium

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FJERRITSLEV:Der har netop været afholdt den helt store gallafest på Fjerritslev Gymnasium, hvor pigerne mødte op i de smukkeste kjoler og drengene i tilsvarende flotte habitter og smoking. I forbindelse med gallafesten bliver der danset Les lanciers. Det er en dans, som var populær i Europa i midten af 1800-tallet, men som i dag kun danses i Danmark, især på gymnasier og andre læreanstalter som en årlig tradition. Dansen danses i kvadriller af fire par, fire herrer og fire damer.

Det var en forårsfest for afgangseleverne 3 stx, 3 hhx og 2 hf, som nu kan se frem til en periode med eksaminer, inden der er sommerferie.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.