Smykker og ure i egen butik

Selv om Profil Optik i Farsø nu lukker sin guldsmedeforretning Anytime, så kommer folk i Farsø og omegn ikke til at mangle et sted at købe smykker og ure. En ny butik er dukket op.

Ida Smith
Sofie Christensen, indehaver af den nye guldsmedeforretning, og Janni B. Pedersen glæder sig over, at butikken fik en god start torsdag med mange glade kunder. Foto: Per Kolind
Hjælpemidler 2. december 2007 10:10

Selv om Profil Optik i Farsø nu lukker sin guldsmedeforretning Anytime, så kommer folk i Farsø og omegn ikke til at mangle et sted at købe smykker og ure. En ny butik er dukket op. Sofiehar åbnet Christensen en ny guldsmedeforretning, Diamanten, på Store Torv. Sammen med sin medhjælper Janni B. Pedersen var Sofie Christensen tidligere ansat i guldsmedebutikken hos Profil Optik. - Da det blev klart, at den skulle lukke, var det oplagt at starte en ny butik. Der er helt sikkert et marked for sådan en type butik i Farsø, og det kan også blive endnu større. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne gøre mere ud af tingene. Her kan vi gøre, som vi har lyst til, siger Sofie Christensen. For eksempel har hun taget flere nye typer varer ind som Georg Jensen juleting, troldkugler med mere. Sofie Christensen er udlært salgsassistent hos Poul A. Hinrichsen i Aars med speciale indenfor guld, sølv og ure. Hun har arbejdet i Farsø siden maj 2005 og bor selv i byen sammen med sin familie.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...