Hele landet

Snart kan du købe Big Mac med mobilen

McDonalds’s bliver den første restaurantkæde i landet med mobilbetaling

Arkivfoto

Arkivfoto

HELE LANDET: Fra den 28. juli kan kunder hos fastfoodkæden McDonald’s betale med Danske Banks Mobilepay. McDonald’s bliver således den første restaurantkæde i landet med mobilbetaling.

Det skriver Børsen.

- Vi kan se, at danskerne har taget Mobilepay til sig som deres foretrukne mobile betalingsløsning. Det er klart, at den service vil vi gerne kunne tilbyde vores gæster, siger Joachim Knudsen, der er administrerende direktør i McDonald’s Danmark, til Børsen.

Den nye betalingsform i restauranten fungerer med Bluetooth og NFC-teknologi, og dagligvarekæder som Rema 1000, Netto, Bilka og Føtex har allerede begyndt lanceringen af betalingsløsningen.

Valget af Mobilepay er imidlertid et fravalg af konkurrenten Swipp, som fortsat halter efter Mobilepay. Danske Banks løsning er langt mere populær blandt danskerne, og det har gjort udfaldet, forklarer Joachim Knudsen.

- Vi udelukker os ikke fra at arbejde med andre betalingsservices, som tiden skrider frem, men det er klart, at Mobilepay på nuværende tidspunkt er ledende på det danske marked, og det gør udslaget for os, siger direktøren til Børsen.

/ritzau/FINANS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.