Sneen lukkede Nordjylland

Nu må du køre ud igen - men vær varsom

Sne og fygning har drillet trafikanter. Blandt andet her på Vejbyvej mod Sejelstrup. Foto Henrik Louis

Sne og fygning har drillet trafikanter. Blandt andet her på Vejbyvej mod Sejelstrup. Foto Henrik Louis

NORDJYLLAND:Sne og blæst gjorde fredag og natten til lørdag livet surt for trafikanter i hele det nordjyske område. Og det fortsatte lørdag morgen.

- Det ser bedre ud syd for Limfjorden, og det bliver også langsomt bedre nordpå. Men vi frarådede al unødvendig udkørsel, indtil det blev lyst, siger vagtchef Poul Badsberg fra Nordjyllands Politi.

Det skete blandt andet for at tilgodese snerydningsmateriellet, som skal have ryddet vejene i Nordjylland for sne og driver.

Nu, hvor dagslyset er kommet, er det i orden at køre ud i Nordjylland, men det er selvfølgelig en god idé at tage bestik af situationen, der hvor man bor.

Lukket motorvej

Gennem natten til lørdag har politiet flere gange måttet lukke flere strækninger på motorvejen i Nordjylland.

- Vi har i flere omgange haft lukket både motorvej E39 og motorvej E45 i Himmerland på grund af lastbiler, der skredet ud og biler, der er kørt fast, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg. Det samme gælder for Thistedvej og omfartsvejen ved Gandrup. Her sad en af politiets egne patruljevogne blandt fast i længere tid.

Enkelte uheld

Bilisterne har ellers kørt forsigtigt på de nordjyske veje i løbet af natten, og det har kunnet mærkes på antallet af trafikuheld, hvor vagtchefen kun har registeret to.

På Klarupvej i Aalborg Øst kørte en bil med tre unge galt på grund af det glatte føre.

- Bilen landede på taget på en mark, og en 18-årig mand, der var passager i bilen, er bragt til Aalborg Sygehus. De øvrige i bilen kom ikke til skade ved uheldet, siger Poul Badsberg.

Også ved Tylstrup kørte en bilist i grøften på Luneborgvej på grund af vejret.

- Men der kan sagtens være flere, som er kørt i grøften uden vi har opdaget det, siger vagtchefen.

-

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.