Sneijder vil vende klubfiasko til EM-succes

Wesley Sneijders sæson har været plaget af skader og skuffelser, men han føler sig klar til et langt EM.

Sneijder vil vende klubfiasko til EM-succes

Det er en anden Wesley Sneijder, der stiller op for Holland ved dette års EM-slutrunde, hvis man sammenligner med situationen for to år siden.

Dengang mødte midtbanespilleren op til verdensmesterskaberne i Sydafrika med en frisk Champions League-titel, et Serie A-mesterskab og en italiensk pokaltitel i kufferten.

I år har Sneijders EM-optakt dog ikke været præget af samme gode takter. Den 27-årige Inter-spiller har været skadet en stor del af sæsonen og har derfor kun spillet 28 kampe.

Samtidig har det resultatmæssigt været en tung sæson, hvor det kun blev til en sjetteplads for Milano-klubben, som derfor ikke skal spille Champions League efter sommerferien.

Det har dog ikke skadet Sneijders motivation, tværtimod.

- Jeg er bare så meget mere motiveret for at vinde den her titel, fordi vi ikke har vundet nogen pokaler med Inter i denne sæson, siger han til nyhedsbureauet AFP.

Playmakeren hævder, at hans lægskade er et overstået kapitel og håber, at den manglende spilletid måske betyder, at han ikke risikerer at brænde ud for tidligt.

- Nu må vi se; det kan jeg først sige efter turneringen. Men jeg føler mig helt klar, og jeg er ikke så træt som for to år siden, siger Sneijder.

Hollands første opgave ved EM bliver mødet med Danmark på lørdag, og siden gælder det Tyskland og Portugal i selvsamme gruppe B.

/ritzau/