Dallas

Snigskytte dræbt

Forskansede sig i parkeringshus efter angreb på betjente

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Scanpix

DALLAS:En formodet snigskytte, der havde forskanset sig i et parkeringshus i Dallas, rapporteres død, skriver flere amerikanske medier. Det antydes, at han har begået selvmord.

Det sker, efter fem politibetjente er dræbt og seks såret, da mindst to snigskytter åbnede ild i Dallas, Texas, under en demonstration mod politivold mod sorte i USA, oplyser politiet.

Der er tale om den mest dødelige episode for amerikansk politi siden terrorangrebet på USA 11. september 2001.

Skyderiet opstod midt under en demonstration i Dallas mod politivold. Anledningen var politiets nedskydning af to sorte mænd tidligere på ugen i Louisiana og Minnesota.

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

Politiet har ikke noget sikkert overblik over, hvor mange snigskytter der åbnede ild. Men det drejer sig om mindst to. De begyndte tilsyneladende at skyde fra flere etager over gadeniveau, og ifølge politiet var formålet at bringe betjentene i et baghold.

Politiet oplyste lidt tidligere, at en af snigskytterne var anholdt.

Den anden snigskytte blev omringet i et parkeringshus, hvorfra han sporadisk affyrede skud og fik kommunikeret til politiet, at der var anbragt bomber i byen.

- Han har fortalt vores forhandlere, at enden er nær, og at han vil skade og dræbe flere af os, altså politifolk. Og han siger, at der er bomber over hele området i garagehuset og midtbyen, fortalte Dallas’ politichef, David Brown.

/ritzau/