Nordjylland

Snød med Oddset- og Lotto-kuponer for 26.000 kr.

Tre tankstationer snydt af to gerningsmænd

To mænd snød med Lotto-kuponer for 26.000 kr. i tre butikker. Arkivfoto

To mænd snød med Lotto-kuponer for 26.000 kr. i tre butikker. Arkivfoto

NORDJYLLAND:Tre tankstationer i Aalborg, Svenstrup og Hobro blev fredag og lørdag udsat for tricktyveri, da to mænd snød med Oddset- og Lotto-kuponer.

Gerningsmændene kom ind i butikkerne og ville købe kuponer for flere tusinde kroner.

Første gang var på Q8 på Markedsgade i Hobro, hvor de snød ekspedienten fredag ved at spille for 10.000 kr. De fortsatte deres turne til Svenstrup, hvor de lørdag eftermiddag kl. 14.50 købte kuponer for 10.500 kr., inden de slog til på Q8 på Hadsundvej i Vejgaard en time senere ved at købe kuponer for 5500 kr.

Hver gang bad de altså om kuponer for et stort beløb, men da de skulle betale, blev deres dankort afvist. De havde imidlertid fået kuponerne, og mens den ene af mændene lod som om, at han ville betale, byttede den anden mand de nye kuponer ud med gamle, før han leverede dem tilbage til ekspedienten, der naturligvis forlangte kuponerne retur, da de ikke var betalt.

Den ene af ekspedienterne opdagede ugerningen i butikken og råbte efter mændene, men de stak af, siger vagtchef Per Vagn Nielsen, Nordjyllands Politi.

Signalementet af de to mænd er sparsomt, men ifølge vagtchefen var der tale om to dansktalende mænd, som var mørke i huden.

Politiet skal have gennemgået videoovervågning fra de tre butikkerne for at komme på sporet af gerningsmændene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.