Snoop Dogg springer ud som Bob Marley

Rapperen Snoop Dogg finjusterer sit kunstnernavn til det mere eksotiske Snoop Lion og skifter til reggae.

Snoop Dogg springer ud som Bob Marley

En af verdens mest berømte rappere, Snoop Dogg planlægger at skifte spor for sin karriere.

På sin seneste rejse til Jamaica blev det gjort klart for marihuana-entusiasten, at han er reinkarnationen af reggaemusikkens største navn gennem tiden, Bob Marley.

Den excentriske kunstner med det borgerlige navn Calvin Broadus siger på en pressekonference onsdag i New York, at han fremover udelukkende vil lave reggae og tiltales "Snoop Lion", skriver Hollywood.com

- Jeg vidste det ikke, før jeg besøgte templet. Jeg fortalte ypperstepræsten, at mit navn var Snoop Dogg, hvorefter han kiggede mig i øjnene og sagde: "ikke længere. Du er lyset, og du er løven.", og derfra begyndte jeg at forstå, hvorfor jeg er her, fortæller Snoop.

Snoop Lions navnerække, som tidligere har inkluderet "Snoop Doggy Dogg, The Doggfather og Uncle Snoop", putter ham suverænt forrest i køen af navneskiftere, der er lang i musikbranchen.

Blandt de mest omtalte er Sean Combs (Puff Daddy, P. Diddy, Diddy) og Prince, der først skiftede navn til "The artist formerly known as Prince" (Kunstneren, der tidligere var kendt som Prince, red.) og siden til Alex Nevermind og - senest - et egyptisk symbol.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.