Rebild

Socialdemokrater stemt for Thøger

Byrådsmedlem er spidskandidat for S ved kommunalvalg

Thøger Elmelund Kristensen bliver Socialdemokraternes borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2017 i Rebild Kommune. 

Arkivfoto: Lars Pauli

Thøger Elmelund Kristensen bliver Socialdemokraternes borgmesterkandidat ved kommunalvalget i 2017 i Rebild Kommune. Arkivfoto: Lars Pauli

REBILD:Det blev byrådsmedlem Thøger Elmelund Kristensen, der vandt urafstemningen om spidskandidaturet blandt de knap 200 socialdemokratiske partimedlemmer i Rebild Kommune.

Det oplyser André Ellegaard Jensen, formand for Socialdemokraterne i Rebild - og den anden kandidat til kandidaturet.

Thøger Elmelund Kristensen fik 82 stemmer, mens André Ellegaard Jensen fik 32.

Thøger Elmelund Kristensen er 46 år, bor i Øster Hornum og har været medlem af byrådet i Rebild siden 1. januar 2010, hvor han straks blev medlem af økonomiudvalget, hvilket han stadig er. Han er også gruppeformand i denne byrådsperiode.

André Ellegaard Jensen, Nørager, er kun 26 år og har endnu ikke prøvet at sidde i byrådet, men har til gengæld lang erfaring i partiorganisationen.

Han tager nederlaget i urafstemningen med oprejst pande - og benytter lejligheden til at afsende et lille hip til andre lokale partiforeninger:

- Hos socialdemokraterne har vi jo fået lov at vælge vores spidskandidat, siger han og betoner både ordet ”demokraterne” og ”vælge”.

- Og så bakker vi selvfølgelig vores spidskandidat op. Nu skal vi i gang med vores valgprogram, og det skal vores medlemmer jo også være med til. Jeg glæder mig virkelig til den proces. For mig har det altid været sjovest, når det handlede om politik, ikke personer, siger André Ellegaard Jensen.

Partiforeningen har allerede nedsat tre forskellige politik-følgegrupper, som det blev vedtaget på repræsentantskabsmødet i april, og i grupperne diskuteres både aktuel og fremtidig politik.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.