Søby forlænger med Mors-Thy Håndbold

Højrebacken har lavet en to-årig aftale med klubben

Rasmus Søby har skrevet kontrakt med Mors-Thy for yderligere to år. Arkivfoto: Bo Lehm

Rasmus Søby har skrevet kontrakt med Mors-Thy for yderligere to år. Arkivfoto: Bo Lehm

MORS/THY:Rasmus Søby og Mors-Thy Håndbold er blevet enige om at forlænge kontrakten.

Højrebacken, der kom til Mors-Thy fra Lemvig-Thyborøn forud for forrige sæson, har indgået en aftale med klubben, der løber for yderlige to sæsoner.

Henrik Hedegaard fra bestyrelsen i Mors-Thy Håndbold er tilfreds med, at det er lykkedes at lave en aftale med Rasmus Søby.

- Vi er glade for, at vi er blevet enige med Rasmus Søby om, at han også i de kommende to år spiller i den blå trøje. Rasmus har prøvet en del i sin karriere og er en af de mere rutinerede kræfter i truppen, og med ham på plads er vi allerede godt på vej til at dække vores højre side fornuftigt ind til de kommende sæsoner. Dermed er endnu en brik i sæson 2015/16-puslespillet på plads, siger han.

Rasmus Søby er ligeledes godt tilpas med, at han har sin håndboldfremtid lagt på Mors og i Thy i de kommende år.

- Jeg er godt tilfreds med, at min fremtid nu er på plads, og jeg glæder mig til fortsat at spille under ledelse af Jan Paulsen de kommende to sæsoner. Jeg kender min rolle på holdet og vores koncept. Jeg er rigtig glad for at spille i Mors-Thy Håndbold - jeg har lært en masse gode mennesker at kende heroppe, og klubben og området består af en masse entusiastiske mennesker, som alle brænder for håndbolden, og det glæder jeg mig til at være en del af fremover.

Ved siden af håndbolden er Rasmus Søby i gang med at uddanne sig til kontorassistent med speciale i offentlig administration og er bosiddende i Viborg sammen med sin kæreste Simone Sofie og datteren Ella.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Medier: Kendt nordjysk køkkenkæde styrer mod konkurs
Luk