Søe: Vi har kun set toppen af isbjerget

Oplandslisten vil have byrådet til at søge ekstern juridisk bistand i Lejerbo-sag

Lejerbo har haft svært ved at udleje de syv boliger på Vandværksvej i Blenstrup helt fra dengang, de stod færdige i 2004. Afdelingen er en af tre, der nu foreslås solgt - formentlig med tab til følge for Rebild Kommune. Arkivfoto: Michael Koch <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Lejerbo har haft svært ved at udleje de syv boliger på Vandværksvej i Blenstrup helt fra dengang, de stod færdige i 2004. Afdelingen er en af tre, der nu foreslås solgt - formentlig med tab til følge for Rebild Kommune. Arkivfoto: Michael Koch Pressefotograf Henrik Bo

REBILD:Der er store underskud i flere afdelinger af Lejerbo Skørping, og det betyder, at Rebild Kommune er i alvorlig fare for at komme til at hæfte for sine garantier, hvilket kan komme til at koste de lokale skatteydere millioner af kroner.

Økonomiudvalget blev onsdag orienteret om den handleplan, Lejerbo Skørping nu har fremlagt for at genoprette økonomien i afdelingerne, men Søren Søe fra Oplandslisten foreslog, at kommunen nu rekvirerer ekstern juridisk bistand for at minimere sine økonomiske skader i forhold til Lejerbo.

Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende torsdag.

- Jeg er bange for, at vi kun har set toppen af isbjerget, siger Søren Søe, som stod alene med sit ønske i økonomiudvalget og derfor vil have det behandlet i byrådet torsdag 27. juni.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.