Søfest-revyen har særlig fokus på lokale skæverter

Revyholdet har fredet politikerne og fundet andre begivenheder, som får en særlig med venlig hilsen

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Vejrpigen i skik­kel­se af Aase Hjar­de­mål som en lidt dum, naiv og små­fræk blon­di­ne, der nok har bed­re for­stand på at ”tage vej­ret” fra mæn­de­ne end på vej­ret i me­teo­ro­lo­gisk for­stand. Men hun til­gi­ves, for hun lo­ver sol over Halv­rim­men og nær­mes­te om­egn.

JÆGERUM:Igen i år bydes på revy ved Søfesten i Jægerum Sø i weekenden. En flok lokale amatører har i et par måneder ledt efter godt stof til revyen. Det er igen lykkedes at komme på sporet af diverse ting og sager, der er hændt i lokalområdet, og som fortjener en omtale, der er lidt anderledes end den, de ordinære medier kan klare. Der er bid i revyen, men man har holdt sig helt fra ondskabsfuldheder, ligesom politikerne stort set er fredet denne gang, simpelthen for ikke at kede publikum alt for meget, som det lyder fra revyholdet. På scenen kan man se Liza Abildskov, Hanne Jensen, Hans Jørgen Mortensen, Aase Hjardemål, Jørn Simonsen og Marianne Hollner, mens de musikalske færdigheder er lagt i hænderne på Christian Vestergaard. - Naturligvis kommer Hendes Majestæt dronning Margrethe d. 2. på scenen. Hun er vild med Søparken, og i år medbringer hun desuden både den lille ny prinsesse og sin gemal prins Henrik. De søger et alternativ skole til prinsesse Isabella, og har hørt om Sahl i Halvrimmen, fortæller Marianne Hollner, der er tovholder for revyens mange aktører. - Der er lavet et stort stykke statistisk arbejde, så man kan få en fornemmelse af, hvordan lokalbefolkningens badevarer er, dræbersneglen sniger sig ind på scenen, og det skulle undre meget, om ikke også omfartsvejen nævnes. - Desuden berøres urnesagen fra Langeslund, idet revygruppen har fået en af de implicerede til at medvirke i et enkelt nummer. Egnens store og små begivenheder behandles kyndigt af både lystfiskere og ældre damer. Der er noget for den søde tand, og naturligvis gives et bud på vejret, som alle taler om, men ingen rigtigt gør noget ved. Der var generalprøve på revyen i forbindelse med Weberfesten i aftes, og der er premiere lige efter ålegildet i aften.