Brønderslev

Sølvmedalje til BBK-bokser

Brønderslev-lejren ikke enige med dommerne

Tobias Rosenkilde - vandt sølv i Hvidovre Box Cup. Privatfoto

Tobias Rosenkilde - vandt sølv i Hvidovre Box Cup. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Det blev til nederlag til Brønderslev Bokseklubs letvægtsbokser Tobias Rosenkilde ved denne uges Hvidovre Box Cup. I finalen tabte Tobias Rosenkilde til Mark Kristiansen fra BKM Arena, Silkeborg, med dommerstemmerne 3-0, og måtte derfor ”nøjes” med en sølvmedalje.

- Men det var et nederlag, som var svært at godtage, da vi i Brønderslev-lejren mener, at Tobias vandt alle tre omgange, fortæller klubbens træner. Og vi var ikke ene om den mening. Alle vi snakkede med efter kampen var uforstående over dommernes votering.

- Som kampen udviklede sig, stod Tobias Rosenkilde som den elegante bokser, som stoppede alle angreb fra Silkeborg-bokseren med uppercuts og hooks. Og ikke nok med stoppestød, alle stød blev fulgt op med lynhurtige angreb, det var den flotteste kamp han har bokset til dato, og så bliver han belønnet med et uretfærdigt nederlag.

- Det var virkelig synd for Tobias, der da også selv var overbevist om, at han havde vundet. Der er så meget boksning i den knægt, på trods af hans spinkle krop så har han masser af mod og går op i bokseringen og bokser en hvilken som helst modstander med omtanke og overblik.

- Det leder tankerne hen på de legendariske Sparta-tvillinger, Kurt og Keld Pedersen, som var suveræne for ca. 30-40 år siden med deres elegante boksning. Men heldigvis lader Tobias sig ikke slå ud af denne oplevelse, hans reaktion var, at så måtte han jo bare træne endnu mere. Og tro mig, han træner meget i forvejen.

- Hvidovre Box Cup har udviklet sig til en stor international turnering, således var der deltagelse af boksere fra Cypern, Rusland, Island, England, Tyskland, Norge, Sverige og så naturligvis fra Danmark, i alt mere end 300 boksere, så det var et stort arrangement som var flot arrangerer af Hvidovre Bokseklub med formand Johan Kimose i spidsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.