Snedsted

Søndag kom julen og en mængde folk til Snedsted - også udefra

Juletoptoget med Snedsted Garden i spidsen fulgte de gamle traditioner, rundede plejehjemmet og så helt ud mod vest

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tamburmajoren i Snedsted Garden nåede først fra hallen til Hovedgaden.

SNEDSTED:Vejret var godt, om end der måske manglede et par snefnug, og rigtig mange, også udenbys fra, havde efterkommet kaldet fra Snedsted, der søndag eftermiddag havde inviteret til det traditionsrige juleoptog.

Med Snedsted Garden i spidsen udgik optoget fra hallen, op til Hovedgaden, så mod øst for at runde plejehjemmet og endelig hele gaden igennem til den vestre ende. Det syntes, som om alverdens små nisser var myldret til byen for at være med i optoget, der også bød på en række køretøjer - noget endog særdeles meget udsmykket til dagen.

Og byens butikker holdt åbent hele eftermiddagen dagen. De har i øvrigt et julegavelotteri kørende, som man deltager i ved at skrive navn bag på en bon og så lade den ligge i butikken.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.