Søndagsvejret skal redde markedet

Vejrguderne drillede så meget fredag, at kræmmere ikke kunne komme ind på markedspladsen

Det var lørdag noget besværligt at køre med klapvogn og i det hele taget at gå på markedsgaderne, for jorden var blød og bedst velegnet til gummistøvler.
Foto: Peter Broen

Det var lørdag noget besværligt at køre med klapvogn og i det hele taget at gå på markedsgaderne, for jorden var blød og bedst velegnet til gummistøvler. Foto: Peter Broen

STRANDBY:Gummistøvler er det helt ideelle fodtøj, hvis man skal en tur til Strandby Heste- og Kræmmermarked i dag. Fredagens regn har nemlig gjort markerne bløde, og mudderet betød også, at markedet fredag måtte sige til 30 kræmmere, som ankom fredag eftermiddag og aften, at de ikke kunne komme ind. - Cirka 10 af dem har så ventet i rideklubben og kom ind lørdag, men det er så ærgerligt, så ærgerligt, siger formand for Strandby Rideklub, der arrangerer markedet for 19. år i træk, Sanne Jeppesen. Vejret betyder også, at vogne med heste har vendt om, fordi de ikke kan komme ind på pladsen. - Til gengæld var der mange tilhørere til Østre Gasværk fredag aften, men det er vejret lørdag og søndag, som skal redde markedet, siger Sanne Jeppesen, som ikke har planer om at flytte markedet til en anden tid på året. - Det er jo svært at forudsige, hvordan vejret er i uge 30, siger hun.