Søndergaard forventer målfattig kamp mod Tvis Holstebro

Tilskuerne skal ikke forvente et målorgie, når Skjern og Tvis Holstebro tørner sammen i første slutspilskamp.

Onsdag aften skydes slutspillet i Boxer Herreligaen i gang. For Skjern Håndbolds vedkommende gælder det hjemmebaneopgøret mod Team Tvis Holstebro, som i søndags blev nedkæmpet i pokalfinalen.

I den kamp var det især holdenes målvogtere, som stjal showet, og skal man tro Skjerns Kasper Søndergaard, kunne det meget vel blive tilfældet igen.

- Det bliver nok en målfattig kamp, hvor vi skal håbe på at være det hold, der scorer flest nemme mål. For det bliver det hold, der vinder, siger den tidligere landsholdsspiller til Skjern Håndbolds hjemmeside.

Søndergaard og holdkammeraterne har ikke nogle point med over i slutspillet efter femtepladsen i grundspillet, og derfor er det ekstra vigtigt at få en god start.

- Den her kamp er alfa og omega for slutspillet. Vi er bagud på point fra start, og hvis vi kommer yderligere bagefter, bliver det meget svært for os at komme i semifinalen, forudser Søndergaard.

Han tror på, at pokaltriumfen kan gavne holdet i resten af sæsonen.

- Folk har fået mere blod på tanden. Der er ingen tvivl om, at det er virkelig sjovt at vinde en titel, og det vil man da gerne igen. Det er jo heller ikke ofte i ens karriere, at man har mulighed for at vinde the double, siger Søndergaard.

Skjern og Tvis Holstebro er også i slutspilspulje med Århus Håndbold og KIF Kolding København, som ligeledes mødes onsdag aften.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.