Sønderjyske-anfører er skuffet over et point i bundkamp

Sønderjyske måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Silkeborg, hvilket der i Sønderjyske-lejren var skuffelse over.

ALKA Superliga SønderjyskE - Silkeborg Sydbank Arena 11. september 2016 Foto: Frank Cilius / Scanpix 2016 Foto: Scanpix/Frank Cilius

ALKA Superliga SønderjyskE - Silkeborg Sydbank Arena 11. september 2016 Foto: Frank Cilius / Scanpix 2016 Foto: Scanpix/Frank Cilius

Fodboldklubben Sønderjyske spillede søndag 2-2 mod Silkeborg, da sønderjyderne fik besøg på Sydbank Park i Haderslev.

Sønderjyderne var foran to gange, men måtte nøjes med uafgjort, og efter kampen var der skuffelse i hjemmeholdets lejr, der endnu ikke har smagt sejrens sødme i Alka Superligaen.

Sønderjyske-anfører Pierre Kanstrup var en skuffet mand, og mener ikke, at sønderjyderne spillede op til deres bedste.

- Det er klart, at et point ikke er godt nok. Jeg synes egentlig, vi kom rigtig godt ud til kampen, hvor vi fik skabt chancer, men de opstod mest på Silkeborg-fejl, siger han.

- De fik udlignet til 1-1. En åndssvag fejl, der gjorde, at de kom ind i kampen.

- Efter pausen var det lidt det samme billede. Vi sad ikke rigtig tæt nok på, og vi spillede ikke godt nok fodbold, som vi ved, vi kan.

Pierre Kanstrup fastslår, at den europæiske skuffelse fra Europa League-kvalifikationen er væk, men at søndagens præstation langt fra var godkendt.

- Den europæiske skuffelse er væk hos os. Det skal vi i hvert fald ikke bruge som undskyldning. Kampen var på ingen måde godkendt. Det må vi bare se i øjnene, og så må vi se os selv i spejlet.

- Vi er skuffede over ikke at vinde, men vi må arbejde videre og komme igen med en helt anden indstilling, konstaterer han.

Pierre Kanstrup og holdkammeraterne møder i næste weekend FC Nordsjælland på udebane.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.