Sønderjyske beholder Fredericia-anfører permanent

Superligaklubben Sønderjyske har med Pierre Kanstrup fået en spiller fra ønskelisten til de kommende sæsoner.

Pierre Kanstrup forlod i januar posten som anfører i FC Fredericia og rykkede længere mod syd til Sønderjyske på en halvårlig lejeaftale.

25-årige Kanstrup har underskrevet en treårig kontrakt med Sønderjyske, som ikke ønsker at offentliggøre andre detaljer i transferaftalen med FC Fredericia.

Den centrale forsvarsspiller markerede sig i foråret som en profil i superligaholdets kamp for overlevelse i landets bedste fodboldrække. Og den sportslige ledelse satte ifølge direktør Klaus Rasmussen omgående Kanstrup på ønskelisten.

- Vi har med Pierre Kanstrup både bevaret den vigtige kontinuitet, og ikke mindst har vi sikret den stærke midterakse på holdet.

- Pierre Kanstrup har spillet fantastisk i forårets kampe, hvor han også har markeret sig som leder på banen. Han er dygtig i hovedspillet og kan samtidigt spille flere pladser - som midtstopper, back og på den defensive midtbane.

- Han er det perfekte match i forhold til klubbens dna. Han er utroligt hårdtarbejdende og ofrer sig 100 procent i hver eneste kamp for holdet og sine medspillere, siger Klaus Rasmussen til klubbens hjemmeside.

Sønderjyske var tidligt ude for at forhøre sig om mulighederne for en aftale med FC Fredericia om et klubskifte.

- Vi er glade for, at FC Fredericia havde en positiv og løsningsorienteret tilgang til klubskiftet, og frem for alt, at Pierre Kanstrup også ønskede at fortsætte fodboldkarrieren hos os.

- Nu glæder vi os til en ny og spændende superligasæson, lyder det fra en optimistisk Klaus Rasmussen.

For Pierre Kanstrup var det helt naturligt, at karrieren skulle fortsætte hos Sønderjyske.

- Jeg er overbevist om, at jeg i Sønderjyske kan lægge flere lag på min udvikling og præstere endnu bedre på banen.

- Spillermaterialet og det sportslige setup indbyder til mere end bare at overleve. Vi kan godt sigte efter en placering, hvor det ikke udelukkende handler om de nervepirrende nedrykningskampe.

- Personligt er jeg utroligt glad og stolt over, at jeg kan fortsætte med at spille superligafodbold i Sønderjyske, og jeg glæder mig i den grad til at komme i gang, siger Kanstrup.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.