Sønderjyske brandvarme før Hobro-kamp

Lars Søndergaards mandskab har vundet seks træningskampe i træk

Hobro spillede i efteråret 1-1 i Haderslev mod SønderjyskE. Arkivfoto: Claus Søndberg

Hobro spillede i efteråret 1-1 i Haderslev mod SønderjyskE. Arkivfoto: Claus Søndberg

HADERSLEV:Søndag 22. februar åbner Sønderjyske foråret i Alka Superligaen hjemme mod Hobro, og træner Lars Søndergaard går ind til foråret med tro på sit mandskab.

Det ville også være mærkeligt andet, eftersom holdet har vundet seks træningskampe i træk - senest 2-1 over AC Horsens lørdag. De øvrige fem sejre er ifølge klubbens hjemmeside hentet mod FC Fredericia, Holstein Kiel, Skive IK, FC Voluntairi og CSKA Sofia.

- Når man vinder seks kampe, viser det en form for stabilitet, og det viser også en form for kvalitet. Så på den konto er jeg selvfølgelig meget tilfreds. Ind imellem har der også været vist ganske fine takter både defensivt og offensivt.

- Så vi er så godt forberedt, som vi overhovedet kan være. Vi har ikke haft alverdens skader, og de fleste har været klar i træningsfasen, siger Lars Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Træneren er tilfreds med spillernes form, og han har stort set startopstillingen på plads til forårets første kamp.

2-1-sejren mod Horsens lørdag var dog ikke nogen drømmekamp ifølge Søndergaard. Han er tilfreds med en halv time i første halvleg, men resten af kampen kunne han ikke bruge til ret meget.

Den kommende uge skal bruges på at samle kræfter, på at finpudse taktikken til kampen mod Hobros oprykkere og på at vænne sig til tunge og mudrede danske baner efter en træningslejr i Tyrkiet med noget bedre underlag at spille på.

Sønderjyske indleder foråret på niendepladsen i Alka Superligaen med 20 point og dermed fem point ned til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen.

Hobro ligger nummer syv med et point mere end sønderjyderne.

De to hold mødes søndag klokken 14 i Haderslev.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.