Sønderjyske henter gammel kending og siger farvel til to

Francis Dickoh og Andreas Oggesen stopper i Sønderjyske. Til gengæld hentes Mikael Uhre tilbage i lyseblåt.

FC København, SønderjyskE, Georg Margreitter, Mikael Uhre Foto: Scanpix/© Lars Rønbøg, Frontzonesport

FC København, SønderjyskE, Georg Margreitter, Mikael Uhre Foto: Scanpix/© Lars Rønbøg, Frontzonesport

Sølvvinderen Sønderjyske er i gang med at justere truppen frem mod næste Alka Superliga-sæson, og i den forbindelse har klubben søndag sikret sig en ny spiller.

Der bliver samtidigt sagt farvel til to, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

I angrebet har Sønderjyske hentet Mikael Uhre på en fri transfer. Uhre er en gammel kending i Haderslev, hvor han har fået sin fodboldopdragelse.

Angriberen, der blev nummer tre på topscorerlisten i 1. division med 13 mål for Skive i den netop færdigspillede sæson, forlod sidste sommer Sønderjyske efter ikke at have fået et gennembrud på klubbens førstehold.

- Vi får en stærkere og mere moden Mikael Uhre retur til Sønderjyske. Han kommer med selvtillid i kroppen og vil bibringe os noget fart og power på angriberpositionen.

- Han har talentet og potentialet til at spille på øverste hylde, og vi glæder os til at få ham tilbage i den lyseblå trøje, skriver Hans Jørgen Haysen, Sønderjyskes sportschef, i meddelelsen.

Mikael Uhre kender også Sønderjyskes cheftræner, Jakob Michelsen, fra deres fælles fortid i Skive. Uhre var udlejet til Skive i efteråret 2014.

Ud af Sønderjyskes trupper stryger til gengæld reservespilleren Andreas Oggesen samt midterforsvareren Francis Dickoh.

Sidstnævnte, der sæsonen inden vandt DM-guld med FC Midtjylland, kom til Sønderjyske på en kort kontrakt i april, da klubben var hårdt ramt af skader.

- Han har udført sin mission til punkt og prikke og blev den ønskede ressource til vores defensiv i forårets meget komprimerede slutprogram.

- Vi vælger dog at undersøge markedet for andre alternativer til den pågældende position, hvorfor vi i første omgang har valgt at sige tak for kampen til Francis Dickoh, skriver Hans Jørgen Haysen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.