Sønderjyske: Nye spillere giver tro på redning

Sønderjyske har handlet godt ind i vinterpausen. Tre nye spillere har slået til med det samme.

Tre mål scorede duoen Silas Songani og Rubin Okotie tilsammen for Sønderjyske, da foråret blev indledt i sidste weekend.

De offensive profiler fik debut i den bedste danske række og kan blive forskellen på succes og fiasko. Og måske afgør de, om bundklubben overlever eller rykker ned.

Sønderjyskes nye angriber fra Zimbabwe, Silas Songani, scorede et mål og lavede en assist.

Den østrigske lejesvend Rubin Okotie, der har en nigeriansk far og er født i Pakistan, blev dobbelt målscorer og lavede også en assist for sønderjyderne i sejren på 4-0 ude over FC Vestsjælland.

- Vi fik den start, som vi havde drømt om. Det skal give os tro på, at vi har en mulighed for at overleve i Superligaen. Det var en vital sejr for os og lige nøjagtigt det, vi havde håbet på, siger Sønderjyskes sportschef Ole Nielsen.

Han glæder sig over, at forstærkningerne i januars transfervindue, der også tæller den tidligere Brøndby- og Fredericia-spiller Pierre Kanstrup, slog til med det samme.

- Vi har forsøgt at gøre vores hjemmearbejde så godt som overhovedet muligt. Vi har lavet al den research, vi kunne, på Silas Songani, Rubin Okotie og Pierre Kanstrup.

- Alle tre er gået direkte ind i startopstillingen og har bidraget godt i den første kamp. Det kunne ikke være bedre, for det var en fantastisk start for dem.

- Jeg tror på, at de kan bidrage rigtigt godt til, at vi kan overleve i Superligaen. Det er vores altoverskyggende mål, understreger Ole Nielsen.

Sportschefen er spændt på, om den gode start kan bære hele vejen til sidste spillerunde, men han udelukker ikke, at der kan komme nogle nedture, fordi spillerne lige skal integreres i klubben.

- For eksempelvis Silas Songani, der er i Europa for første gang, er der en tilvænningsperiode kulturelt og uden for banen.

- Og der er absolut også nogle taktiske ting på banen, som vi skal forsøge at lære ham så hurtigt som muligt. Det kan godt komme til at give nogle bump på vejen, understreger Ole Nielsen.

Lørdag klokken 17 tager Sønderjyske imod AGF.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.