Sønderjyske-profil: Uafgjort mod FCK giver selvtillid

Nicolaj Madsen fra Sønderjyske glæder sig over det ene point mod FCK, som han mener giver selvtillid.

Sønderjyske kom søndag bagud 0-1 hjemme mod FC København i Alka Superligaen, men præsterede at komme tilbage og få 1-1 mod københavnerne.

Det glæder Sønderjyskes profil Nicolaj Madsen, der vurderer, at formationsændringer gav pote.

- Vi lavede lidt om på formationen, og man kunne godt se, at de var lidt i tvivl om, hvad de skulle gøre. Men vi kom faktisk frem til gode chancer, siger Nicolaj Madsen.

Sønderjyske-spilleren erklærer sig tilfreds med holdets indsats.

- Det var en god kamp fra vores side, og set med Sønderjyske-briller leverede vi en rigtig god indsats. Det er klart en kamp, vi er tilfredse med, siger han.

Sønderjyske er tidligere kommet stærkt tilbage, efter at være kommet bagud, men det skal helst ikke udvikle sig til en vane, mener midtbanespilleren.

- Det håber jeg ikke. Selvfølgelig vil vi gerne være foran, det er klart. Men vi mødte i dag FC København, og som alle ved, er det et super godt hold. Vi kom bagud, men alligevel formåede vi at komme tilbage igen.

- Jeg synes egentlig, det var en meget lige første halvleg, hvor det bølgede lidt frem og tilbage.

- Vi kom godt ud til anden halvleg, og fik lidt momentum. Vi fik en masse dødbolde, hjørnespark og afslutninger, og det gav selvfølgelig ekstra selvtillid. Vi moste på, og satsede måske en smule, men det gav pote og et point i sidste ende.

Nicolaj Madsen mener, at det ene point kan høste ekstra selvtillid i Sønderjyske-truppen.

- FCK er jo buldret afsted, så et point mod dem i dag, det giver sindssyg meget selvtillid, og vi kunne også have snuppet de tre point i sidste sekund, så det er også lidt ærgerligt, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.