Sønderjyske-profil vil fortsætte med Søndergaard

Træner Lars Søndergaard har kontraktudløb til sommer, men Pierre Kanstrup ser gerne, at cheftræneren bliver.

Sønderjyske kan til sommer stå overfor et skifte på cheftrænerposten, da den nuværende kontrakt med Lars Søndergaard udløber. Indtil videre er parterne ikke blevet enige om en ny aftale.

Rygter har gjort Søndergaard til kandidat til at afløse Kent Nielsen i Aalborg, når AaB-træneren til sommer drager videre til OB.

En af de spillere, der har nydt godt af at være under Lars Søndergaards vinger, er den tidligere Fredericia-spiller Pierre Kanstrup, som i tiden i Haderslev-klubben har fået sit gennembrud i Alka Superligaen.

- Jeg ser da gerne, at Lars Søndergaard bliver her, siger Pierre Kanstrup.

Forsvarsspilleren erkender dog samtidig, at det i sidste ende ikke er op til ham at spå om, hvem der er cheftræner i Sønderjyske efter sommerferien.

- Jeg kan ikke forholde mig mere til det, da det er ude af mine hænder. Det er op til Lars Søndergaard og vores sportschef Hans Jørgen Haysen at finde ud af, hvad der skal ske, siger forsvarsspilleren.

Lars Søndergaard selv vil ikke udtale sig om det eventuelle AaB-skifte og er meget fåmælt omkring de spekulationer, der er i gang.

- Jeg har slet ingen kommentarer til det, siger Sønderjyske-cheftræneren.

Lars Søndergaard har stået i spidsen for det sønderjyske mandskab siden 2011, hvor han kom til fra en trænerpost i Viborg. Tidligere har han været ansat i netop AaB, hvor han i efteråret i 1997 stod i spidsen for aalborgenserne i Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.