Sønderjyske-slider: Skal gå efter en plads i top seks

Sønderjyske er 19 point foran Hobro efter 2-0-sejr, og nedrykning er ikke længere et tema i Haderslev-klubben.

Sønderjyske tog søndag eftermiddag tre point til kontoen i Alka Superligaen, da det hjemme i Haderslev blev til en sikker 2-0-sejr over Hobro. Sønderjyderne er nu 19 point foran Hobro på sidstepladsen.

Klubbens overordnede målsætning er at undgå nedrykning, men holdets midtbanespiller Janus Drachmann vælger nu at kigge op ad i tabellen.

- Rent personligt kan jeg godt melde ud, hvordan jeg ser det. Jeg stræber efter, at vi skal have en placering i top seks.

- Jeg ser os overhovedet ikke som en del af nedrykningen længere, og stregen er vi væk fra. Det kan ikke gå galt, for vi har meget stor kvalitet på holdet, siger han.

Johan Absalonsen, der scorede begge mål mod Hobro, melder om en stor optimisme i truppen.

- Vi nyder hvert et minut nu, hvor vi ligger i den bedre halvdel, for det er lidt sjovere end at ligge i bunden og kæmpe. Hvis vi fortsætter sådan her, får vi også mange point i resten af sæsonen, siger den 30-årige kantspiller.

Cheftræner Jakob Michelsen glæder sig over den øjeblikkelige placering i den bedste halvdel, og han erkender også, at nedrykningsstregen ikke for alvor er et tema i det sønderjyske.

- Man skal være mere eller mindre blåøjet for at tro på, at vi kommer i fare lige med det samme. Vi tager en kamp ad gangen, og selvom det lyder hamrende kedeligt, så er det i bund og grund det, vi kan forholde os til, lyder det.

Han glæder sig over holdets præstation i sejren over Hobro.

- Drengene leverede en fantastisk indsats i dag, og jeg kan ikke rose dem nok. Vi holdt Hobro nede på nul chancer og kun et hjørnespark. Derudover skabte vi vel selv syv eller otte chancer, og scorede på to af dem, siger Jakob Michelsen.

Sønderjyske slutter efterårssæsonen næste søndag, når holdet skal en tur til Esbjerg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.