Ishockey

Sønderjyske snupper andenpladsen med overtidssejr

Sønderjyske er på andenpladsen i Metal Ligaen efter en 3-2-sejr i overtid mod Rødovre.

Sønderjyske trak det længste strå med et lynmål i overtid mod Rødovre Mighty Bulls.

Sønderjyske trak det længste strå med et lynmål i overtid mod Rødovre Mighty Bulls.

RØDOVRE:Mesterholdet Aalborg Pirates sad længe på andenpladsen i Metal Ligaen efter en pligtsejr hjemme over rækkens sidsteplads, Odense, fredag aften.

Men med et lynmål i overtid sikrede Sønderjyske dog en sejr på 3-2 over Rødovre Mighty Bulls, og dermed snuppede sønderjyderne Metal Ligaens andenplads.

Samtidig vandt Esbjerg Energy med 3-2 hjemme over Herlev Eagles.

Kampen mellem Rødovre og Sønderjyske var hele vejen igennem meget lige - med ét mål til Sønderjyske i første periode og en enkelt scoring til Rødovre i anden periode.

I tredje periode scorede begge hold én gang, og derfor røg kampen ud i overtid.

Den nåede dog kun at vare fem sekunder, inden canadiske Phil Marinaccio fik pucken i mål for Sønderjyske efter en blunder af Rødovre-holdet.

I Aalborg blev hjemmeholdets sejr sikret efter en stærk anden periode, hvor Aalborg Pirates scorede tre gange uden selv at indkassere mål.

Første periode vandt Odense ellers med 2-1. I tredje periode scorede holdene et mål hver, og så endte det med en tomålssejr til Aalborg Pirates.

Esbjerg Energy, der i øvrigt netop har sikret sig den tidligere NHL-back Brett Bellemore, hev sejren i land efter en uhyre tæt kamp.

Her scorede hjemmeholdet en enkelt gang i alle tre perioder, mens Herlev blot formåede at få pucken i mål i anden og tredje periode.

Aalborg, der i sidste sæson vandt både mesterskabet og pokaltitlen, er efter sejren på fjerdepladsen med 39 point.

Det er samme antal point som både Frederikshavn og Sønderjyske, mens Esbjerg indtager ottendepladsen med 21 point.

Herlev er på sjettepladsen med 22 point - samme antal som Rødovre på femtepladsen - mens Odense er sidst med blot 14 point.

Rungsted er fortsat i spidsen for Metal Ligaen med 47 point.

/ritzau/