Sønderjyske stoler på bredden trods stort nederlag

Skader må ikke være en undskyldning for dårlige præstationer i Sønderjyske, mener cheftræner og profil.

Ritzau
Søren Frederiksen fra Sønderjyske i duel med FC Nordsjællands Mohammed Kudus i mandagens opgør, hvor gæsterne måtte rejse hjem til Haderslev med et nederlag på 1-4. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
Fodbold 1. oktober 2018 22:41

Sønderjyske fik ikke et ben til jorden, da klubben mandag aften blev sendt hjem med et 1-4-nederlag på udebane mod FC Nordsjælland i Superligaen.

Sønderjyderne var uden de vanlige startere Christian "Greko" Jakobsen, Johan Absalonsen og Niki Zimling.

Derfor fik andre muligheden, men cheftræner Claus Nørgaard mener ikke, at det var årsagen til afklapsningen.

- Det er sådan, det er. Vi har nogle folk ude, og det skal ikke være en undskyldning, siger Nørgaard.

- Vi stillede med et hold, vi mente, der var slagkraftigt nok til at vinde. Andre fik mulighed for at vise sig frem, og det er sådan, det er indimellem, siger han.

Marcel Rømer spillede som vanligt fra kampens start, og han mener ikke, at man kan beskylde bredde-spillerne for mandagens nederlag.

- Vi har en bred trup, og vi skal kunne trække på alle, selv om vi har et par spillere ude, så det bør ikke være årsagen.

- Jeg ved ikke, om det havde ændret noget, hvis de skadede spillere havde været med, siger Rømer, som generelt er meget positiv, når det kommer til Sønderjyske-truppen.

- Det er den bredeste trup, vi har haft i min tid i klubben. Den bliver sågar bedre og bedre hele tiden, men det formåede vi ikke at vise mod FCN.

- Jeg er dog ikke i tvivl om, at vi nok skal ændre på det, siger Rømer, som pointerer, at det inden mandagens nederlag er gået meget anderledes.

- Vi har præsteret sindssygt godt. Vi havde kun tabt én ud af de foregående syv kampe, og det var i Parken, hvor vi i den grad kunne have fået noget med. Det her var en kollektiv offday, siger Rømer.

Sønderjyske skal forsøge at rejse sig allerede på fredag, hvor Vejle Boldklub kigger forbi Haderslev.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...