Sønderjyske-træner: De får for mange lette mål

Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard var skuffet over at indkassere fire mål i nederlaget mod Esbjerg.

Sønderjyske-træner: De får for mange lette mål

Der var alt andet end smil på læben, da Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard skulle forklare, hvad der gik galt for sit hold, der søndag eftermiddag tabte 1-4 ude til Esbjerg i Superligaen.

- Samlet set kan jeg ikke være tilfreds med vores indsats. Vi gjorde det for let for Esbjerg og indkasserede alt for mange nemme mål, siger Lars Søndergaard.

Sønderjyske kom allerede efter otte minutters spil bagud, men spillede alligevel en fornuftigt første halvleg.

- Hvis vi ser bort fra de første 10 minutter, hvor Esbjerg pressede os godt og også kom foran, så er jeg tilfreds med indsatsen i første halvleg.

- Der, synes jeg, meget af spillet er på vores præmisser, og vi er tættere på 1-1, end de er på 2-0, siger Lars Søndergaard.

Sønderjyske kom dog bagud med netop 0-2 kort før pausefløjtet, da Jakob Ankersen fik tilkendt et straffespark, som Hans Henrik Andreasen scorede på.

Og det mål kom ifølge Sønderjyskes midterforsvarer Niels Lodberg til at spille en stor rolle.

- Vi var rigtigt godt med indtil da, så det var selvfølgelig et lortetidspunkt, de fik scoret til 2-0 på.

- Vi snakkede om i pausen, at vi skulle fortsætte med at ligge tæt på dem og selv skulle være en tand mere aggressive, men da de så kom på 3-0 gik gassen af ballonen, forklarer Niels Lodberg.

Han havde det generelt svært med Esbjergs bevægelige offensiv.

- Vi er nødt til at se indad og sige, at det ikke var godt i dag. Vi fik fire mål imod os, og det kan vi ikke være tilfredse med.

- Jeg vil ikke udtale mig om deres spillere, men vi skal præstere bedre, end vi gjorde i dag. Der er noget at arbejde videre med, mener Niels Lodberg.

Nederlaget til Esbjerg betyder, at Sønderjyske forbliver på 11 point for 10 spillede kampe og kun har et enkelt point ned til stregen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst