Sønderjyske-træner om storsejr: Vi var i fuld kontrol

Det har hjulpet Sønderjyske, at holdet ikke mere er belastet af Europa League, mener træner Jakob Michelsen.

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Bo Amstrup Foto: Scanpix/Bo Amstrup

Efter en svingende start på sæsonen er Sønderjyske kommet tilbage på vindersporet, og det gik ud over Randers FC, der ude blev tævet 4-0 søndag i Alka Superligaen.

- Vi spillede en rigtig klog kamp. Vi kom ud med et rigtig godt udtryk fra kampens start, og vi var i fuld kontrol hele vejen igennem, siger Sønderjyske-træner Jakob Michelsen.

Randers spillede fra midten af første halvleg med ti mand efter en udvisning til Nicolai Poulsen, men det er ikke hele forklaringen på den klare Sønderjyske-sejr, siger træneren.

- Det er klart, at det blev nemmere, at de kun var ti. Men vi havde også muligheder for at gøre det til 2-0, da vi spillede 11 mod 11. Vi spillede godt, både i vores omstillinger, men også i vores etablerede angrebsspil og på dødbolde, siger Jakob Michelsen.

Sønderjyske har vundet holdets seneste tre ligakampe, og den stime kommer efter, at holdet røg ud af Europa League-kvalifikationen. Det har ifølge Jakob Michelsen hjulpet, at kampprogrammet ikke længere er så hårdt for hans hold.

- I starten af sæsonen spillede vi dobbelt så mange kampe som vores modstandere, så det hjælper, at det er mere lige nu. Vi spillede nogle gange tidligt søndag efter Europa League-kamp torsdag, og vi manglede noget friskhed og skarphed.

- Nu har vi spillet 16 kampe efter sommerferien, heraf seks europæiske, og vi har kun tabt de fire. Men det er klart, at de her sejre rykker noget, siger han.

Med sejren avancerede Sønderjyske til ottendepladsen i Alka Superligaen, tre point fra den vigtige sjetteplads, der giver adgang til slutspillet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.