Sønderjyske-træner: Tre point havde dulmet nerverne

Det var en skuffet Sønderjyske-træner, der måtte nøjes med bare et enkelt point til nedrykningskampen.

Sønderjyske var søndag eftermiddag en tur i Hobro, hvor man måtte nøjes med et enkelt point til kampen om overlevelse i Alka Superligaen. Holdene spillede 2-2 efter en tæt kamp i det nordjyske.

Sønderjyderne ligger for tiden i den tunge ende af tabellen med syv point ned til nedrykningsstregen inden dagens kamp, og en sejr havde givet mere ro til nerverne, hvis man spørger Sønderjyske-træner Lars Søndergaard.

- Jeg er meget skuffet over, at vi ikke får en sejr. Tre point havde virkelig dulmet nerverne i forhold til overlevelse. Vi vil længere væk fra stregen, og der skal sejre til. Jeg må så sige, at et enkelt point er meget bedre end ingenting.

Selvom det var en tydeligt skuffet træner, der kom ud efter den uafgjorte kamp, så måtte han rose holdet for at komme tilbage efter, at man var bagud både 0-1 og 1-2.

- Vi er kommet bagud i nærmest hver eneste superligakamp siden marts måned. Det er hårdt, og det er op ad bakke altid at være bagud. Derfor må jeg også rose holdet for at vise god moral og komme tilbage i kampen, siger Sønderjyske-træneren.

Den rutinerede Sønderjyske-spiller Tommy Bechmann var ligeledes positiv over, at holdet blev ved med at komme tilbage, selvom man var bagud to gange.

- Vi er bagud to gange i kampen, og alligevel bliver vi ved og får point. Hobro er normalt stærke til at komme foran og forsvare føringen, så det er jeg stolt af.

- Men jeg synes, at vi har fuldstændig styr på tingene, og det er helt unødvendigt, at vi skal komme bagud. Vi kommer især stærkt ud efter pausen og spiller godt, men vi må stille os tilfredse med et enkelt point, siger Bechmann.

Sønderjyske skal næste mandag have besøg af Randers i 29. runde af Alka Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.