Sønderjyskes nye træner vil styrke truppen

Sønderjyskes nye cheftræner vil gøre truppen stærkere, men der kommer ingen revolution. Dyderne skal bevares.

Superligaklubben Sønderjyske henter sin nye træner i Skive fra den næstbedste fodboldrække.

34-årige Jakob Michelsen er et ubeskrevet blad i dansk topfodbold. Han har trænet klubber på næstøverste niveau og været ungdomslandstræner i Tanzania, men ser frem til at bygge videre i Sønderjyske.

- Vi skal gøre truppen endnu stærkere og lægge ekstra lag og nuancer på. Jeg har naturligvis en idé om, hvordan vi i fællesskab kan løfte tingene. Her glæder jeg mig til samarbejdet med spillertruppen og en dygtig og engageret stab af folk omkring holdet.

Sådan siger Jakob Michelsen i en pressemeddelelse fra klubben. Han siger dog også, at han ikke vil skabe revolution i den sønderjyske klub, der har gjort en dyd ud af at få meget ud af lidt.

- Jeg kommer ikke for at revolutionere tingene fra første arbejdsdag. Vi skal bevare de dyder og værdier, som er kendetegnende for klubbens dna, og som har skabt de flotte, sportslige resultater.

- Jeg glæder mig helt vildt til at starte op i mit nye job til sommer og ser frem til udfordringerne i Sønderjyske, fortsætter han.

Foruden Skive har Jakob Michelsen også en fortid i Hobro og Skovbakken - også klubber, hvor man klarer sig uden store armbevægelser. Måske er det også derfor, at han er begejstret for Sønderjyskes arbejde.

- Det er imponerende, hvad man har skabt både kommercielt og sportsligt i Sønderjyske. Man har sat tæring efter næring, mens man stille og roligt har bygget tingene op - med det endelige mål i sigte hele tiden.

- Det har jeg stor respekt for. Og det vil jeg gerne være en del af, siger Jakob Michelsen.

Sønderjyskes træner for de kommende to sæsoner kommer oprindeligt fra Tønder, men bor i Aarhus.

Indtil han begynder i Haderslev 1. juli, slår han fast, at han vil fokusere på at slutte stærkt af i Skive.

Med syv spillerunder tilbage er Skive på sjettepladsen i 1. division.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.