Frederikshavn

Søparkens OL blev en succes

Beboerne lagde ”Liv til årene” ved De Olympiske Lege

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rollatorer og kørestole var der mange af ved Søparkens OL. Foto: Kurt Bering

FREDERIKSHAVN:En ny tradition blev forleden skabt i Leve-Bo Husene i Søparken. Hvert år skal der dystes i flere discipliner ved Søparkens Olympiske Lege.

Beboere, pårørende og personale var lidt spændte på, hvordan et OL ville blive modtaget blandt beboerne. Men det forløb fantastisk - og arrangementet var tilsmilet af et dejligt vejr med sol foroven.

Det er fire projektmedarbejdere i projektet ”At lægge liv til årene”, der fik idéen til at lægge liv til årene med lidt fysisk udfoldelse, der passede til beboernes formåen samt medvirke til samvær - og i det hele taget anderledes oplevelser.

For eksempel bestod frokosten af pølser fra Hansens Pølsevogn og Svends Svende stod for den musikalske underholdning.

Områdeleder Hanne Holmberg åbnede Søparkens OL.

- Et OL handler traditionelt om ordene hurtigere, højere og stærkere, men i dag handler det først og fremmest om at være med, selvom jeg også forventer, at I alle yder jeres bedste, sagde Hanne Holmberg.

Til vinderhuset var der nemlig en vandrepokal. Årets vinder blev hus nr. 7, og Knud Madsen modtog på vegne af huset pokalen. Hvem mon vinder den næste år?

Selve konkurrencen foregik i Søparkens Sansehave, og konkurrencerne var tilrettelagt, så alle kunne være med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.