Søren Enggaard køber universitetsejendom

Forventer at opføre boliger på området på Sohngårdsholmsvej

Foto: Sara Würtz

Foto: Sara Würtz

AALBORG:Søren Enggaard A/S investerer i endnu et stort ejendomsudviklingsprojekt i Aalborg.

Denne gang drejer det sig om ejendommen på Sohngårdsholmsvej 55, hvor Aalborg Universitets ingeniøruddannelser indtil årsskiftet havde til huse.

- Når vi vælger at investere i dette område, så skyldes det, at vi kan se spændende perspektiver og udviklingsmuligheder i området gennem de næste mange år, siger administrerende direktør Carsten Enggaard fra Søren Enggaard.

Forventer at opføre boliger

Der er endnu ikke udarbejdet en lokalplan for området, men Carsten Enggaard forventer, at der primært vil blive bygget boliger på arealet.

- Interessen for ejendommen og området har været stor, og der har været ført forhandlinger med flere potentielle investorer og projektudviklere om køb af ejendommen, siger Kim Jacobsen, direktør og partner i Nybolig Erhverv Aalborg, som har formidlet salget af ejendommen på Sohngårdsholmsvej 55.

Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, som står som sælger, og Søren Enggaard ønsker ifølge Nybolig Erhverv Aalborg at holde handelsprisen for ejendommen hemmelig.

Var skueplads for sexorgier

Den handlede universitetsejendom blev for få år siden verdensberømt, da en af ejendommens kældre var skueplads for frivillige sexorgier, der involverede mindst fire mænd klædt i munkekutter og en kvinde.

Seancerne blev videooptaget uden de involveredes viden og kom til offentlighedens og universitetsledelsens kendskab.

En professor, som stod bag sexorgierne, modtog efterfølgende en påtale for sin lokaleanvendelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.