Redningsvæsen

Søren har været brandmand i 40 år

1. juli har Søren Christiansen, 40 års jubilæum som deltidsbrandmand ved Falck i Pandrup

Søren Christensen fejrer 40 år på stationen i Pandrup. Dette markeres 28. juni på Falckstationen i Pandrup.Privatfoto

Søren Christensen fejrer 40 år på stationen i Pandrup. Dette markeres 28. juni på Falckstationen i Pandrup.Privatfoto

PANDRUP:Efter færdiggørelse af skoleuddannelsen har Søren taget uddannelsen som tømrer. Søren har drevet egen tømrervirksomhed, har været rådhusbetjent på daværende Pandrup rådhus, har de seneste år arbejdet som tømrer, men er nu gået på efterløn.

1. juli 1974 startede Søren som deltidsbrandmand på den lokale Falck station i Pandrup. Stationen begyndte i 1969, så Søren har stort set været med fra opstarten.

Den allerførste opgave var en stor gårdbrand, brandmændene blev kaldt ud til lidt over syv om morgenen. Dengang havde stationen kun én sprøjte, så Pandrup fik hjælp af kollegerne i Aalborg. Det viste sig, der lå noget kunstgødning under noget halm inde i laden.

Søren har cirka deltaget i 50 brande om året, så det er blevet til rigtig mange i de 40 år, Søren høster stor anerkendelse blandt ledelse og kollegaer for sit engagement og sin faglige dygtighed i brandvæsnet. Søren har igennem årene været med til mange udrykninger, store som små.

Sin fritid bruger Søren sammen med sin hustru Tove, deres børn, svigerbørn og børnebørn. Herudover er det deres hus og have, samt fugle og fiskeri der optager Søren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst