Søren Larsen smadrede Blokhus

Blokhus FC blev ekspederet ud af pokalturneringen af superligamandskabet fra AGF. Søren Larsen var den helt store måltyv for gæsterne og nettede fire gange.

Mette Kristensen,
Simon Enevoldsen sprællede i Blokhus-målet, men kunne ikke forhindre AGF Søren Larsen i at score fire mål. Foto: Henrik Louis.
Fodbold 1. september 2011 20:52

2-5 stod der, da det hele var slut, og der skulle ikke gå lang tid, inden der kom gang i måltavlen på Jetsmark Stadion torsdag aften. Og det var gæsterne fra AGF, der efter godt et minuts spil kom foran ved Peter Graulund. Og så var der ellers skudt gang i pokalkampen. For Blokhus FC var ikke sene til at svare igen, da Mads Severinsen med et udmærket hug udlignede fem minutter senere. Den stilling holdt nu kun til det tiende minut, hvor AGFs Søren Larsen lidt let fik lov at heade et indlæg ind til 2-1. Og sammen Larsen var på spil da der resterede fire minutter af halvlegen. Her gled han en løs bold ind til pausestilling 3-1. Og det var egentlig en halvleg, hvor det lyseblå hjemmehold var ganske godt med, men hvor det trods alt var superligagæsterne, der havde de største tilbud. Men Blokhus FC ville mere, og knap ti minutter inde i anden halvleg var det anfører Peter Tranberg, der sparkede et langskud op i det ene målhjørne til reducering 2-3. Kaptajnen nåede dog dårligt at få armene ned, inden bolden lå i netmaskerne i modsatte ende. Endnu engang var det Søren Larsen, der viste sig målfarlig for AGF og bragte gæsterne foran 4-2. Inden de to scoringer fik Blokhus FCs Christoffer Hansen dog et ganske stort tilbud, da Jerry Lucena lagde en kikset tilbagelægning lige for fødderne af den unge angriber. Men Hansen nåede ikke at reagere, inden han blev tacklet. Og så var måltyven Søren Larsen sørme på pletten igen, da han med lidt mere end ti minutter igen scorede sit fjerde og sidste mål i kampen. Man må jo nok være ærlig også sige, at AGF - helt som ventet - fik de største tilbud i kampen, og sejren virkede aldrig rigtig til at være i fare. Omvendt var hjemmeholdet ikke udspillet af århusianerne, og de lyseblå forsvarede til tider heroisk og forsøgte samtidig at skabe noget i den anden ende. Men det var altså ikke nok til at levere pokaloverraskelsen og få endnu et superligamandskab sendt ud af dette års turnering.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...