Søstre fortsat i livsfare efter ulykke

To søstre på seks og 13 år er fortsat i livsfare efter en tragisk ulykke med høballer i Ringkøbing torsdag.

Søstre fortsat i livsfare efter ulykke

To søstre kæmper tidligt fredag morgen fortsat for livet efter den ulykke med nogle store høballer, der torsdag kostede den tredje søster livet på en gård ved Ringkøbing.

- Der er ingen ændring i deres tilstand. De to piger er fortsat i livsfare, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Ole Vanghøj til Ritzau.

De tre søstre i alderen seks til 13 år blev hårdt kvæstet, da de legede i familiens lade. Torsdag eftermiddag stod det klart, at søsteren på ni års liv ikke kunne reddes.

I laden blev der opbevaret store høballer, og de væltede ned over pigerne. Ingen ved, hvor længe de tre søstre har ligget i ridehusets sand under høballerne.

- Vi ved, at fire minibigballer, som var stablet, på en eller anden måde er væltet ned over dem. Men vi ved ikke hvorfor, lød det torsdag fra vicepolitikommissær Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Herning.

Det var også uklart, hvor længe pigerne har ligget under høet, og om det er vægten eller mangel på ilt, der har kvæstet dem.

Det var pigernes far, som fik ringet 1-1-2 kort før klokken 12 torsdag.

Tre ambulancer, tre lægevagter og en akuthelikopter blev hurtigt sendt til stedet, hvor en større redningsaktion blev sat i gang.

De to piger på henholdsvis seks og 13 år er begge indlagt på Skejby Sygehus i Aarhus.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.