Sofiendalspejderne inviterer børnefamilier med udenfor

9. september inviterer Sofiendalspejderne familier med børn i 3-6 års alderen med til en dag med aktiviteter i naturen.

9. september inviterer Sofiendalspejderne familier med børn i 3-6 års alderen med til en dag med aktiviteter i naturen.

At klatre i træer, bygge forhindringsbaner og lave mad over bål er igen populært blandt børn og unge, og spejdergrupperne rundt omkring i landet vokser. Hos de lokale spejdere i Aalborg hilser man udviklingen velkommen, og søndag 9. september inviterer Sofiendal gruppe derfor familier med børn i 3-6 års alderen med til en dag med aktiviteter i naturen.

På dagen vil man blandt andet kunne opleve leg med naturmaterialer.

Aktiviteterne foregår fra klokken 10-12 på Spejdergaarden på Sofiendalsvej 98. Arrangementet slutter med lidt frokost.

Familiespejderne mødes derefter hver 14 dag.

Sofiendal gruppe er en nystartet spejdergruppe, der skal forsøge at dække behovet for spejderaktivitet i det "nye" lokalområde, som er i kraftig vækst lige omkring Spejdergaarden.

Gruppen starter i første omgang ud med aktiviteter kun for de 3-6 årige og deres familier. På sigt er det tanken at udvide med flere aldersgrupper.

- Vi vil rigtig gerne give endnu flere børn og unge mulighed for at opleve det fantastiske fællesskab, man oplever som spejder, når man bliver udfordret til selv at skabe og gennemføre spændende aktiviteter i naturen. Aktiviteter, som er bygget op, så hver enkelt spejder oplever, at der er brug for netop hans eller hendes kompetencer, fortæller Heidi Hoff fra gruppen.

- Vi lægger vægt på, at alle får nogle hyggelige timer i naturen, hvor forældre sammen med deres børn kan lave mad over bål, blive kloge på insekterne i skovbunden og udforske den lokale natur.

Til familiespejd er det altså hele familien, der sammen er til spejder. Heidi Hoff fortæller, at mange børnefamilier gerne vil være sammen om deres fritidsaktiviteter, og her er familiespejd et oplagt tilbud. Aktiviteterne hos familiespejd er lagt an på en måde, så der er udfordringer for børnene, men så forældrene også ofte oplever, at de lærer nyt.

På spejdernes hjemmeside www.sofiendalspejderne.dk kan man læse mere om aktivitetsdagen og tilmelde familien til familiespejd.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.