EMNER

Sol over Nibe

Måske alligevel udsolgt

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nibe Festival. Foto: Grete Dahl

NIBE:Lørdag kom solen til Nibe og det samme gjorde tusindvis af festivalgæster. Lørdagen er traditionelt festivalens store dag, og 2013 var ingen undtagelse. Der blev solgt adgangsbiletter i en fart, så festivalledelsen ikke helt ville udelukke, at det alligevel endte med udsolgt.

Tilfredshed

Men uanset det, så var formanden for festivalen, Thomas Larsen, en tilfreds mand lørdag eftermiddag.

- Vi kommer ud af 2013 med et tilfredstillende resultat. Inden vi gik i skoven var vi ellers noget nervøse for, at vi for første gang var nødt til af bede festivalens erhvervsdrivende fond om penge, så foreningerne kunne få noget få deres arbejde.

Men nu ser det ud til at vi lander tæt på budget, og det er i hvert fald yderst positivt,

For tidligt med plus eller minus

Det er - ifølge festivalledelsen - endnu for tidligt at sige om festivalen 2013 kommer ud med plus eller et lille minus.

- Vi kan ikke komme det nærmere nu, for der er stadig mange sukkerhedsfaktorer. Men vi er i hvert fald lettede over, at det er gået så godt.

Ellers har det været en aldeles fredelig festival - bortset fra en del narkofund så har politiet har en stille festival og det samme har festivalens interne lægehold. Kun fem gange har det været nødvendigt at rekvirere en ambulance - alle gange til mindre skader.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.