Solbadere ved havnebad endte midt i masseslagsmål

Omkring 30 personer har kastet med sten og flasker mod hinanden i København. En er ramt af knivstik.

Mens solen gik ned over havnebadet på Islands Brygge i København, steg temperamentet hos omkring 30 personer, der tørnede sammen i et voldsomt slagsmål på området lørdag aften.

- Der har været et sammenstød mellem nogle grupperinger ved havnebadet på Islands Brygge, hvor der har været omkring 30 personer, der har kastet med sten og flasker, siger central vagtchef Henrik Stormer.

Politiet fik anmeldelsen om slagsmålet klokken 21.45.

- Som udstikker af slagsmålet har vi fået en anmeldelse om et knivstik på Axel Heides Gade, hvor der er en person, der er blevet stukket i den ene balle.

Ifølge politiet flygtede de to grupperinger i hver sin retning efter slagsmålet. Den ene gruppe løb over broen til Fisketorvet, og den anden gruppe er forsvundet ad Artillerivej.

Politiet nåede at få en del anmeldelser om slagsmålet, der har forskrækket flere af de badegæster, der befandt sig ved havnebadet

- Der er rigtig mange mennesker, der har opholdt sig nede ved havnebadet på grund af det gode vejr, siger Henrik Stormer.

Til trods for de mange vidner er der ingen anholdte, og politiet kan ikke oplyse, om der er tale om et bandeopgør.

- Vi ved ikke, hvem det er, der er gerningsmænd, det eneste vi står tilbage med, er ham der er stukket i ballen, lyder det fra Henrik Stormer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.