Solbakken driller: Brøndby er DM-favorit

Ståle Solbakken var i det muntre hjørne, da han skulle gøre status i mesterskabskampen.

Efter 0-0 mod Sønderjyske prøvede FC København-træner Ståle Solbakken at snakke lidt uden om, da pressen spurgte til favoritten til mesterskabet.

FC Midtjylland er nu syv point foran FC København med en kamp til gode. Midtjyderne spiller topkamp søndag mod AaB.

Men Solbakken pegede ikke på et af de to jyske hold, da han blev spurgt til, hvem han anser som DM-favoritter

- Brøndby, lød det kortfattede svar fra en smågrinende Ståle Solbakken.

- Men med 0-0 taber vi da to point i mesterskabskampen. Jeg forventer en tæt kamp mellem AaB og FC Midtjylland, og det kan gå begge veje. Når AaB møder FC Midtjylland, vil jeg altid heppe på AaB, siger Ståle Solbakken, der som aktiv bar AaB-trøjen.

Lars Jacobsen sad igen på FCK-bænken hele opgøret, og han kunne se sine holdkammerater producere masser af målchancer mod Sønderjyske i en kamp, der var præget af stærke vindstød.

- Vi spiller godt under svære betingelser. Man kan godt hente syv point, men mesterskabskampen er nok ikke noget, som vi ikke skal fokusere for meget på lige nu, siger Lars Jacobsen.

Sønderjyske-spillerne har mødt FC Midtjylland og FC København i denne uge. Og flere af sønderjyderne mener, at københavnerne spillemæssigt var stærkest.

- Skal FCK blive mestre, så kræver det nok, at Midtjylland smider en masse point, og så må man heller ikke glemme AaB. Jeg synes dog, at FCK rent spillemæssigt fortsat er det bedste hold, siger Sønderjyskes Daniel Jensen.

Han bliver bakket op af målmand Marin Skender.

- Jeg føler, at FCK er et bedre hold end Midtjylland. FCK er den bedste klub i ligaen, men Midtjylland har været gode til at vinde kampe, hvor de har spillet knapt så godt, siger Marin Skender.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.