Solbakken efter uafgjort: Farligere end FCN med ni mand

Ståle Solbakken satsede offensivt på trods af to mand i undertal og sikrede FC København point mod FCN.

Det blev til 1-1, da FC København tog imod FC Nordsjælland i Alka Superligaen. Hjemmeholdet blev undervejs reduceret til 10 mand, da Daniel Amartey så rødt.

Efter en times spil blev det endnu værre, da Per Nilsson måtte gå ud med en skade, efter Ståle Solbakken havde brugt alle sine udskiftninger.

Nordmanden mener dog, at FCK var kampens bedste mandskab på trods af over en times spil i undertal.

- Det var en meget stor chance, vi tog, da vi valgte at spille 3-4-2 efter pausen, men vi fik det mål, som vi ville have, siger Ståle Solbakken.

- Vi havde besluttet i pausen, at hvis vi fik den scoring, så ville vi gå over til 5-3-1, for at få lidt mere power på midten.

Selvom hjemmeholdet blev reduceret, så mener Solbakken, at hans mandskab var det bedste set over hele opgøret.

- Vi gjorde det lidt på samme måde som mod Jablonec, og vi var det bedste hold med 11 mand, vi var bedst med 10, og vi var farligst med ni, siger Ståle Solbakken.

Mathias "Zanka" Jørgensen, der bragte hjemmeholdet på 1-0 efter en times spil, er enig med sin træner.

- Uden at lyde for farvet, så synes jeg, at kampen lå til os. Jeg synes ikke, at de var bedre end os på nogen måde, selvom de var to mand i overtal. De havde svært ved at skabe chancer imod os.

- Jeg tror, at hvis vi havde været 11 mand igennem hele kampen, så havde det også set anderledes ud, siger Mathias "Zanka" Jørgensen.

Næste opgave for Ståle Solbakkens tropper er fredag aften, hvor FC København skal en tur til MCH Arena og møde FC Midtjylland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.