Solbakken før returkamp: Fløjtende ligeglad med ledelsen

Ståle Solbakken har ikke tænkt meget på klubbens ledelse forud for kvalifikationskampen mod Røde Stjerne.

FC København-manager Ståle Solbakken har rettet fokus mod det sportslige før tirsdagens kamp mod Røde Stjerne. (Arkivfoto)

FC København-manager Ståle Solbakken har rettet fokus mod det sportslige før tirsdagens kamp mod Røde Stjerne. (Arkivfoto)

KØBENHAVN:FC København er garanteret en plads i et europæisk gruppespil, hvis holdet tirsdag aften sikrer en samlet sejr over Røde Stjerne fra Beograd.

Det betyder en stor milliongevinst og vil givetvis tilfredsstille ledelsen i Parken Sport & Entertainment, der er selskabet bag fodboldklubben.

Men den skænker FCK-manager Ståle Solbakken ikke mange tanker op til kampen.

- Det sidste, jeg tænker på, er ledelsen og bestyrelsen, siger han på mandagens pressemøde forud for kampen.

- Jeg er fløjtende ligeglad. Vi er en klub, og vi skal selvfølgelig leve op til de målsætninger, vi har.

- Men det er sport, det er fodbold, det er stolpe-ind og stolpe-ud. Hvis jeg går og bekymrer mig om Lars Seier eller Erik Skjærbæk, i forhold til om det går stolpe-ind eller stolpe-ud, bliver det umuligt at udføre jobbet, siger nordmanden.

Seier og Skjærbæk er to af tre storaktionærer i Parken. Karl Peter Korsgaard Sørensen er den tredje.

- Jeg, Johan (Lange, teknisk direktør, red.) og den sportslige ledelse gør alt, hvad vi kan sammen med sundhedssektoren, for at spillerne skal være klar til at håndtere de her situationer.

- I den tankegang er der 0,00 tanke på Lars Seier, Erik Skjærbæk og Bo (Rygaard, bestyrelsesformand, red.). Den del tager vi bagefter, siger Solbakken.

FC København fik i sidste uge 1-1 i Serbien i den første af to kampe og har dermed et godt udgangspunkt før tirsdagens returopgør i Telia Parken.

Når FCK videre, vil det være 13. gang på 14 sæsoner, at københavnerne kvalificerer sig til et gruppespil.

Skal den danske mesterklub i Champions League-gruppespillet, kræver det efterfølgende en samlet sejr over Young Boys fra Schweiz. Ellers står den på gruppespil i Europa League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.